Qingdao Rewell Logistics Equipment Co., Ltd

Nyheter

Användning av tvåsidig rullbur
Släpp tid: 2023-04-22 22:01:19  träffar: 13

irregulära och lösa delar transporteras ofta i modern logistik och transport. De inneboende platta pallarna kan inte användas, och endast tvåsidig rullbur, vår stjärnprodukt, kan användas för transport. Så vad ska vi vara uppmärksamma pånär vi använder den här produkten för att undvika skador på varor eller stålbehållare? Hela, varorna kommer att skaka under transporten, och föremålen kommer att falla och skadas.

SECONDLY kan de inte staplas om det är för full, annars är skador på artiklarna under extruderingsprocessen oundviklig. Det påverkar också facken staplade på toppen. Därför föreslår vi attnär varorna placeras i stålmateriallådan, reservera 1&2 cm för att säkerställa säkerheten för varorna och stålmaterialet. Sätt två eller flera typer av varor tillsammans, särskilt de varor som genomgår kemiska reaktioner såsom upplösning, explosion, absorption, etc.#

becace varorna oundvikligen kommer att bli föremål för fluktuationer under transportprocessen. Förnärvarande kommer de två typerna av varor att reagera, allt från skador på varorna, till att orsaka explosionssäkerhetsolyckor och kränka disciplin till personlig säkerhet.

-in tillägg,när vi transporterar bräckliga varor, måste vi fylla de två sidiga sidorna Rollbur med en lämplig mängd mjuka material för att säkerställa att varorna inte kommer att gnuggas eller skadas på grund av ömsesidig kollision. Speciellt elektroniska produkter, höga fragila produkter. Vi måste vara försiktiga och försiktiga under transporten, och ibland måste vi förhindra att statisk elektricitet inträffar. För att insistera på transport vid lutning, skador, etc.

especialt Vid stapling, är detnödvändigt att kontrollera om produktstackarna är fast installerade och om motsvarande delar är fäst. Huruvida staplingsvikten överstiger standarden och andra problem. Förekomsten av ovanstående frågor är strikt förbjudet, och vi kommer att transportera den igen, så att det kommer att vara säkrare och undvika olyckor. Naturligtvis finns det mycket mer än dessa försiktighetsåtgärder i användningsprocessen. Stålmateriallådorna som vi köper tillbaka bör kombineras med arbetsförhållandena för vår egen användning för att formulera motsvarande försiktighetsåtgärder. Om du behöver veta mer om kunskapspunkterna i processen att använda stålmateriallådor, inklusive att köpa anpassade stålmateriallådor, etc., kan du kontakta Huataian för samråd.

Tidigare: No

Nästa: Design- och hanteringsmetoder fö...